ŞANLIURFA / HALİLİYE - Katar İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Okulumuz öğrencileri BİGEP kapsamında Masa Tenisi turnuvasına katıldılar. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Saranur Yarcel ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

BİGEP kapsamında 7. Sınıflara gönüllü öğretmenler tarafından ETÜT uygulaması başlatıldı.

Ara

BİGEP Projesi kapsamında öğrencilerimize nitelikli okullarımızdan TOBB Fen Lisesi'ne  ziyaret gerçekleştirildi. Bizi ağırlayan TOBB Fen Lisesi okul  idaresine teşekkür ederiz.

1.Dönem 2. Ortak Sınav Tarihlerine ekteki Dosyayı Tıklayarak Ulaşabilirsiniz

Ara

Vakti kuşanmak Projesi kapsamında öğrencilerimizle mescidde namaz buluşması gerçekleştirdik

Ara

Filistin'e destek vermek ve öğrencilerimizin bilinçli olmasını sağlamak amacıyla Filistin konulu pano hazırladık.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Programı (Güvenlik Birimleri Öğrenci Buluşması) kapsamında okulumuz öğretmenleri ve  öğrencileri Haliliye İlçe Polis Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Ara

"Benim Ağacım Projesi" ile öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımı ile ağaç dikme etkinlikleri yapılacaktır. Bu kapsamda okulumuzun bahçesine 19 sınıfımızı temsilen birer ağaç ve aynı şekilde öğretmenlerimizi temsilende birer  ağaç dikecektir.

Kas

Okul sporları müsabakalarında Bilek Güreşi yıldızlar kategorisinde öğrencimiz Muhammed Ali Baydar sağ kol ve sol kol alanında il birincisi olmuştur. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Saranur Yarcel hocamıza teşekkür ediyor öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuzda 1.dönem veli toplantımızı gerçekleştirerek, veli okul işbirliği içerisinde öğrencilerimizin durumlarını değerlendirdik.

Kas

ÇEDEŞ Projesi'nde aktif rol alan okulumuzda proje kapsamında öğrencilerimiz ile kültür gezisi düzenledik.Öğrencilerimizin Göbeklitepe'yi görmeleri ve tarihinden haberdar olmaları sağlandı.

Kas

Değerler eğitimi kapsamında okulumuzda bu ay konumuz olan saygı ile ilgili sınıflarda bilgilendirmeler yapılarak koridorlarda pano düzenlenmesi yapıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerle,şiirlerle,şarkılarla kutlandı.

Ekm

Toplumsal bir sorun haline gelen ve okullarda daha fazla baş gösteren akran zorbalığının önüne geçmek için alanında uzman psikolojik danışmanlar tarafından okulumuzda akran zorbalığı konulu seminerler düzenlendi.